Ohita navigointilinkit
Vexi Savijoki - 
takaisin etusivulle

Projektit

* Tällä sivulla esittelen muutamia projektejani. Suuri osa näistä projekteista on toteutettu toiminimeni nimissä. Nykyisin yritykseni toiminta on painottunut enemmän valokuvaukseen. Nykyaikaisten verkkopalvelujen suunnittelussa ja toteutuksessa palvelee Sempre Media.

2006

2005

2004

Vuonna 2003 alkanut trendi jatkui myös vuonna 2004 ja perinteiset verkkoprojektit siirtyivät entistäkin pienempään osaan. Vuoden pääpaino oli monipuolisissa käytettävyysalan suunnittelu- ja konsultointitehtävissä.

 • Akasian suojassa
  Kuvia, ääniä ja omakohtaisia kokemuksia Etiopiasta. Mukana myös Make Perttilä ja Jakaranda.
 • Nepal - Himalajan maa
  Kuvakierros maailman katolle, Nepaliin. Flash-toteutuksen lisäksi myös valokuvaus ja käsikirjoitus ovat omaa tuotantoa.
 • Polyteknikkojen olutkulttuurin edistämisyhdistys - POLKU - verkkopalvelun toteutus
 • Laatukeskus
  Olin mukana harjoitustyöryhmässä, joka suoritti Laatukeskuksen verkkopalvelulle varsin laajan käytettävyyden arviointiprojektin. Arviointi sisälsi heuristista arviointia, testejä käyttävyyslaboratoriossa ja käyttöliittymäsuunnittelua. Projekti oli TKK:n käytettävyyden arviointi -kurssin harjoitustyö.

2003

Vuonna 2003 toteutin aiempaa vähemmän verkkopalveluita. Vuoden projektien pääpaino oli lähinnä koulutus ja suunnittelutehtävissä.

 • Noste Quartetin kotisivut
  Noste Quartet oli kristillistä jazzmusiikkia soittava yhtye.
 • Etelän ääni
  Toinen Suomen Lähetysseuralle toteuttamani flash-multimediaesitys pohjautui Tapani Pentikäisen ja Tommi Hakkarin Tansaniassa tuottamaan kuva- ja äänimateriaaliin.
 • AK innotech Ltd. - FiDePro
  Innovatiivista palovaroitinjärjestelmää esittelevä sivusto sai uuden selkeämmän ulkoasun kevällä 2003.

2002

Vuonna 2002 toteutin perinteisten verkkosivustojen lisäksi myös ensimmäisen flash-projektini ja pari selainpohjaista sivuston ylläpitotyökalua.

 • SLS - Nuoriso
  Työskennellessäni Lähetysseurassa syksyllä 2002 uudistin nuorisotyön sivut ja toteutin myös www-pohjaisen uutispalvelun ylläpitotyökalun.
 • Opiskelijoiden Liikuntaliitto ry
  Kesän 2001 projektinani oli parantaa Opiskelijaliikunta.fi-verkkopalvelun käytettävyyttä ja helpottaa sivuston ylläpitoa. Käytettävyyttä tutkin potentiaalisille käyttäjille tehtyjen käytettävyystestien avulla. Jatkoin kehitystyötä myös kesällä 2002 ja toteutin mm. selainpohjaisen tapahtuma-arkiston.
 • Exit
  Suomalaisen gospelrockin tiennäyttäjä Exit täytti vuonna 2002 15 vuotta. Juhlavuoden kunniaksi syntyi myös kauan odotettu verkkosivusto.
 • MAF-Finland
  Kansainvälinen lähetyslentojärjestö MAF (Mission Aviation Fellowship) syntyi toisen maailmansodan jälkeen, kun joukko sodassa palvelleita lentäjiä alkoi pohtia, miten lentokoneita voisi käyttää ihmisten palvelemiseen.
  Suomen Lähetyslentäjien uusista sivuista on pyritty tekemään aiempaa helppokäyttöisemmät ja sivujen ilme on tehty ilmailuhenkisemmäksi.
 • Lähetyksen Tekninen Tuki - LTT
  Lähetyksen tekninen tuki (LTT) on Ristin kilta ry:n palvelu, joka kattaa lähetyksen ja tekniikan yhteiseen alaan liittyvän neuvonnan, suunnittelun, konsultoinnin ja koulutuksen. Vastasin LTT:n uusien sivujen graafikasta ja teknisestä toteutuksesta yhdessä LTT:n web-tiimin kanssa.
 • Touko.net - Kirkon nuorisopäivät 2002
  Perinteikkäät kirkon nuorisopäivät pidettiin vuonna 2002 Kerimäellä. Vastasin verkkopalvelun suunnittelusta ja toteutuksesta. Toimivan ulkoasun lisäksi suunnittelussa pyriittiin huomioimaan erilaisten käyttäjäryhmien (mm. näkövammaiset) tarpeet. Verkkopalvelun ohella vastasin myös tapahtuman valokuvauksesta.
 • Repos-Yhtymä oy
  Repos-Yhtymä on keskisuomalainen yrityskaupan ammattilainen. Vakavaraisen yhtiön taustalla on yli 30 vuoden kokemus yrityksien myynnistä ja ostotoimeksiannoista. Repos-Yhtymän toimialaan kuuluu myös yritysten konsultointi-, tilitoimisto- ja tilintarkastuspalvelut sekä yhtiöiden perustamiset, lakimies- ja rahoituspalvelut.
 • Flash-esitys Senegalista
  Jarmo Kulosen valokuvista ja äänimateriaalista valmistui keväällä 2002 Suomen Lähetysseuran ensimmäinen verkkomultimediaesitys.

00730 Helsinki
p. 040 713 1576
S‰hkˆpostiosoite: vexi ‰t savijoki piste net