Ohita navigointilinkit
Vexi Savijoki - 
takaisin etusivulle

Ihminen

* Viralliselta nimeltäni olen Veikko Savijoki, mutta useimmat tuntevat minut Vexinä. Tällä sivulla on hiukan lisätietoja minusta.

Valmistuin 2007 diplomi-insinööriksi Teknillisestä korkeakoulusta, jossa luin pääaineenani käyttäjäkeskeistä tuotekehitystä. Käytettävyyden lisäksi olen opiskellut johtamista ja työpsykologiaa. Poikkitieteelliset käytettävyysopinnot ovat vieneet minut myös teollisen muotoilun pariin Taideteolliseen korkeakouluun ja kognitiotieteen kiemuroiden pariin Helsingin yliopistolle. Yksi opiskeluajan viimeisimmistä aluevaltauksista oli Helsingin yliopiston valtiotieteellisen tiedekunnan kehitysmaatutkimus, jota opiskelin sivuaineen verran.

Pidän hyvästä ruuasta ja nautin laadukkaista juomista. Ruokamaailman mielenkiintoisimmat kohteet löytyvät ehkä Aasiasta ja vielä tarkemmin Intian ja Nepalin suunnalta. Minut on erittäin helppo ylipuhua ruokaseuraksi nepalilaiseen ravintolaan! Juomapuolen suosikit löytyvät hyvistä oluista ja mallasviskeistä. Hyvä juoma on kokonaisvaltainen aistielämys, jossa saavat osansa maun lisäksi myös tuoksu ja ulkonäkö.

Pari sanaa lahjomisesta. Olen joutunut näkemään yhteiskuntia, jotka ovat korruption lamaannuttamia. Se ei näytä hyvältä. Jos kaikesta huolimatta näet tarpeelliseksi minun lahjomisen, annan tässä julkisesti tiedoksi molemmat asiat, joiden avulla minuun voi yrittää vaikuttaa. Olen mahdollisesti lahjottavissa, jos saan 1) etiopiassa paahdettua etiopialaista kahvia tai 2) belgialaista Westvleteren 12 olutta. Lahjonnan suunnittelijoille voin kertoa, että molempien nautintoaineiden saatavuus Suomesta on melko rajattua.


00730 Helsinki
p. 040 713 1576
S‰hkˆpostiosoite: vexi ‰t savijoki piste net