Ohita navigointilinkit
Vexi Savijoki - 
takaisin etusivulle

Vanhoja kotisivuja ja muuta historiaa

* Minun kotisivuni ovat eläneet vuosien varrella melkoisesti. Ensimmäinen oma kotisivuni näki päivänvalon 26.1.1996, eli yli kymmenen vuotta sitten! Tuohon aikaan kukaan ei ollut kuullut vielä mitään mistään googleista tai muista nykynetin käytetyimmistä palveluista. Bussien aikataulut katsottiin Reittioppaan sijaan paperisesta aikataulusta, vaikka kyllä ne Vilppulan ja Mäntän väliset bussit oli aika helppo muistaa ulkoakin!

Kiinnostuin nettisivujen tekemisestä ollessani ensimmäistä vuotta lukiossa. Idea sivujen tekemisestä tuli kaverilta, joka näytti tehneensä omat kotisivut. Ajattelin, että kyllä minäkin osaan. Aika paljon niitä sivuja on tullut tehtyä sen jälkeen. Olen tehnyt tai ollut mukana tekemässä reilua pariakymmentä erilaista verkkopalvelua. Kokoluokka on vaihdellut pienistä järjestöistä suuriin pörssiyhtiöihin.

Kaivelin arkistojani ja löysin muutamia vanhoja sivujani. Aivan ensimmäistä versiota en onnistunut löytämään mutta kyllä nämäkin esimerkit antavat hyvän kuvan sivujen kehityksestä (tai taantumuksesta).


00730 Helsinki
p. 040 713 1576
S‰hkˆpostiosoite: vexi ‰t savijoki piste net